Reviews

Wij stellen het zeer op prijs als je ook een review over ons schrijft!

Ziet er zeer goed uit hoor dennis, had het zelf niet zo gekund 8)

Rob M

02-06-2007 10:26

Afgelopen week heb ik 2 trappen laten stofferen door Trapstoffering.NL. Ik kan het iedereen aanraden. Als je op zoek bent naar professionaliteit en kwaliteit voor een scherpe prijs.....dan zit je hier goed. Het zijn ook nog een super aardige gasten!

Marckeey

28-06-2007 11:06

Tegen het einde van de middag kwam ik thuis, en ik was helemaal overdonderd van het resultaat!! Sjiek de Friek, man! Het is een feest om de trap op en neer te klimmen. Helemáál TOP! Onwijs bedankt voor jullie goede service! Groeten uit Noordwijk, Inge korbee

Inge Korbee

09-07-2007 21:16

Heerlijk om langs de rode loper de trap op te gaan. Kan het aanbevelen een fellere kleur. Goed resultaat en prettige "leggers"!

Monique Bakker

30-07-2007 18:06

Ik ben super blij met me trap zo netjes als dat gedaan is Dennis het was me een waar genoegen enorm bedankt gr Natalie :)

Natalie Rauwerda

18-08-2007 14:22

Hey Dennis, Knap staaltje werk heb je geleverd ;) Peter zal blij verrast zijn met het resultaat! Nogmaals bedankt :) Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. Groetjes Ingrid

Ingrid

20-08-2007 14:32

Bijna een jaar geleden heeft Dennis met zijn collega bij ons de trap gestoffeerd, overloop en slaapkamer en hebben wij een waanzinnig carpet bij hem gekocht. Ik ben er nog elke dag blij mee. Ik zou iedereen Dennis aanraden, vakkundig, proffesioneel en een perfecte prijs. Groetjes Debora

Debora

30-12-2007 19:10

Beste Dennis, Veel malen bedank voor de mooi uitgevoerde werk! De trap en de slaapkamer zien heel mooi uit. Ik krijg van iedereen die bij ons komt een positieve opmerking! Nogmaals bedankt en veel succes met je vakmanwerk! Jana en Atilla

Jana Derikova

08-01-2008 16:22

Agelopen zaterdag was mijn trap 2 kleurig gelegd en ik ben erg tevreden over het resultaat. de prijs kwaliteit verhouding is erg goed en ik kan het dan ook ckr aanraden! :)

M.Mester

19-05-2008 20:42

Gistermorgen op de afgesproken tijd stonden Dennis en collega bij mij voor de deur. Dat zegt nogal wat als je 's morgens vanuit de Randstad naar Apeldoorn moet reizen. Voortvarende ginden de vrolijke en aardige jongemannen aan de slag en binnen vier uur waren mijn twee trappen die zeer van de norm a

Antonia Resing

03-06-2008 10:13

In één woord GEWELDIG!!!!! Kan niet anders zeggen. 3 weken geleden is bij mij de trap gestoffeerd met zwart! tapijt. Iedereen raadde het af. Maar eigenwijs als ik ben moest het zwart worden. De mensen die het hardst hadden geroepen het niet te doen, stonden met hun mond vol tanden...ze vonden het prachtig!! Dus Dennis.....voor jou....een hele dikke 10!!! Voor een volgende klus weet ik je weer te vinden. Vakkundig, snel en perfect afgewerkt! Toppie!!

Desiréé van Kruistum

08-09-2008 21:06

Bij mijn zoon werden 2 trappen bekleed. Ik stond versteld van de kwaliteit en de prijs. Dus mijn trap, overloop en slaapkamer ook laten bekleden door Dennis. Prachtig blauw tapijt uitgezocht en het werd vakkundig gelegd. Mijn schoonzus zei, het kan niet dat het voor die prijs ook nog netjes gelegd wordt, dus ze kwam kijken. Haar mond viel open. Dit had ze niet verwacht, zo mooi!!!! Dennis, in een woord fantastisch. Nogmaals bedankt!

Lydi Randsdorp

12-09-2008 19:19

vandaag trap gestoffeerd keurig en vakkundig gedaan. Goede service door het opsturen van monsterjes waardoor we juiste tapijt konden uitzoeken. aanrader!

Perry

07-11-2008 19:31

Vandaag zijn onze trappen, overloop en slaapkamer gestoffeerd door Dennis. Echt supermooi geworden, we zijn er erg tevreden over. Het kleuradvies van Dennis heeft erg goed uitgepakt. We zijn erg blij dat we het advies hebben overgenomen. Dennis is een echte vakman en daarnaast ook nog een superaardige en betrouwbare kerel. Erg mooie afwerking, kwaliteit, service, flexibiliteit en toch een scherpe prijs. Ik maak pas reclame voor een bedrijf als ik echt helemaal tevreden ben, en dat ben ik over trapstoffering.nl zeker. Wij gaan Dennis van harte aanbevelen aan onze vrienden en kennissen. Dennis, bedankt voor het mooie resultaat!

Niels Bouwhuis

17-11-2008 23:01

Hoi Dennis, Weer een super prestatie! Lijkt wel een ander huis :) bedankt Lex

lex van den Berg

22-12-2008 17:13

:) Wat een top prestatie in 3 uur een super mooie trap en een zeer mooie prijs ik ben erg tevreden en heel dankbaar dat het zo snel en mooi gelegd is echt petje af voor Dennis dank je wel ik zit er weer netjes bij

Smit E

20-01-2009 19:15

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bedankt voor je top werk!!! we hebben weer een prachtige trap onze trots van het huis bedankt bedankt bedankt!!!!!! groetjes Jim Maris en Skip

maris

22-02-2009 12:42

Trapstoffering.nl heeft snel en keurig de trap gestoffeerd. Dennis is een vakman van de bovenste trede. Inmiddels al een vervolgopdracht geplaatst.

Van Eldik

07-03-2009 21:07

Wij kozen voor Paganini tapijt met ondervloer. Resultaat: een prachtige trap met zeer luxueuze uitstraling en heerlijk zacht en gedempt onder de voeten. Dennis, je hebt fantastisch vakwerk geleverd!

Annelies Prast

09-03-2009 20:43

Uitstekend en zeker aan gestelde verwachtingen geleverd werk.Grote pluim! Vr.Gr.van der stroom

van der stroom

29-03-2009 12:54

Hoi Dennis, ben onwijs blij met mijn trap, je hebt vakwerk geleverd, ga je zeker aanbevelen..gr.Martha

Martha

03-04-2009 18:58

ik heb maandag me trap laten doen door dennis. in een woord fantastisch. ik raad het iedereen aan. dennis bedankt. gr gerlinda

gerlinda

10-04-2009 12:48

Snel, vakkundig en mooi. Trappen zien er weer top uit!

Roy van Zalingen

21-04-2009 11:25

Absoluut perfecte service, voor een perfecte prijs en perfect gelegd. Laat binnekort mijn open trap rondom ook nog even doen. Ik kan het aan iedereen aanbevelen. Groet, NCD

NCD

23-04-2009 13:51

SUPER!!!! Dennis bedankt, de 2 trappen en overloop die jij hebt gelegd zien er nu perfect uit. Je advies voor ondertapijt en de 2 kleuren zijn echt heel mooi uitgekomen - We zijn enorm tevreden. Mocht ik iemand tegenkomen die ook van plan is te \"renoveren\" zal ik jou ZEER ZEKER aanbevelen. Groet Ellen

ellen

02-10-2009 10:44

Hallo lezer. Tussen kerst en oud en nieuw, wanneer de meeste bedrijven vrij zijn, kwam de stoffeerder, door de zware sneeuw heen geploeterd. Resultaat: trap bekleed: ziet er meer dan prima uit: prijs? ongelovelijk laag! Heb gebruik gemaakt van de aanbieding. Een echte aanrader. Het leek allemaal te mooi/goedkoop om waar te zijn maar het is toch echt prima gelukt! Thanks.

Petra

12-01-2010 08:22

Op het bezoekadres goede informatie gekregen en mooie trapbekleding uitgezocht. Drie weken daarna waren onze twee trappen bekleed. Alles is keurig afgewerkt en ziet er super uit!

H. Vleugel

11-03-2010 15:39

Vandaag is bij ons de trap bekleed, het ziet er prachtig uit! Echt vakwerk! :)

Fam. Overvliet

30-03-2010 13:11

We zijn erg tevreden over de manier waarop de trappen zijn gestoffeerd. Het leggen was inclusief rood tapijt, ondertapijt en strips. De trappen liggen er strak bij en wij kunnen een ieder Dennis aanraden. Dennis is rustig, vriendelijk en is een vakman! We kregen de droog loop deurmat van hem cadeau. Die heeft vooral in de winter zeer goed gewerkt! We zijn een beetje laat met de referentie schrijven omdat we het steeds vergaten! Bij deze dus! Dennis het gaat je goed!

Franklin en Martijn

21-07-2010 16:30

Dennis, Vakwerk! We zijn heel blij met de "nieuwe trap". Deze is heel mooi geworden, we zullen je zeker aanbevelen aan een ieder die een stoffeerder zoeken. Groeten en het gaat je goed. Tot de volgende trap!

Alle en Irma

01-10-2010 09:51

Dennis is een vriendelijke jongen die met zijn klanten meedenkt. Hij komt zijn afspraken en is een echte vakman. De dichte en de open trap zijn vakkundig en binnen een dag compleet met ondervloer gestoffeerd. Het resultaat is top en de prijs heel scherp. Dennis succes met de business. Wij zullen jou en je maat zeker aanbevelen.

Eric en Bianca

04-10-2010 22:10

Ik wil hier even vermelden dat wij zeer tevreden zijn met de nieuwe vloerbedekking op onze trap. De kwaliteit van de vloerbedekking is goed en het tapijt is erg netjes gelegd. Daarbij was de prijs ook nog redelijk dus ik kan Dennis bij iedereen aanbevelen. Dennis is ook nog een gezellige vent om een dagje over de vloer(bedekking) te hebben! Dennis,nog bedankt en we zullen je bij onze familie en vrienden aanbevelen.

yvon van duuren

05-10-2010 21:21

Een beetje laat maar vertelde vandaag weer hoe blij we zijn met onze trap,zo mooi gelegd,mooie kwaliteit echt super ! vandaar ook dat ik even de site bezocht om het adres door te geven. :)

Familie Huisman

03-11-2010 22:08

Wij zijn erg tevreden!Dennis bedankt voor de goede service. Je levert een uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

Fam van der Vijver

16-02-2011 19:25

Bedankt Dennis, top gedaan! De trap en de overloop liggen er weer strak in.

Fam. Hergaarden

18-03-2011 13:30

Vandaag 23-04-2011 zijn onze open trap en onze dichte trap tegen een scherpe prijs zeer vakkundig gestoffeerd met parade finesse tapijt. Het geheel voldoet geheel aan onze verwachtingen en ziet er heel mooi uit.

Ger Serno

23-04-2011 22:29

Hallo, Dennis, Nogmaal bedankt voor je vakmanschap,ik geniet er dagelijks van,Dankzij, mn buren kwam ik met jou in aanraking,scheelde heel veel in prijs.Ben er onwijs blij mee. Hartelijke groet, Anja

anja

26-05-2011 15:45

Beste Dennis en lezers, Al bijna weer een maand geleden dat de trap bekleed werd. Ben er nog steeds blij mee en ik merk nu dat het vakkundig is gelegd. Geen plooi, alles ligt even vast. Aanbevolen via een kennis, heb ik Dennis gebeld en twee dagen later had ik al een afspraak. Hij stemde af welke kleuren hij moest meenemen. In overleg met hem ben ik tot een kleuren combinatie gekomen. 2 weken later werd het gelegd. In de stromende regen kwam hij met zijn bus.Alles werd in de bus uitgemeten en gesneden. In totaal duurde het twee en half uur. Hij werkt snel, vakkundig en netjes. Ik hoefde nauwelijks op te ruimen. Je kunt tevreden zijn en heel erg tevreden. Dat laatste dus.En de prijs was heel erg gunsitg. Bij deze kan ik Dennis echt bij iedereen aanbevelen. Ik hoop alleen dat jullie toevalligerwijze op zijn site terecht komen en de tijd wil nemen om zijn gastenboek door te nemen. MIjn kennis heb ik heel hartelijk bedankt voor de tip. Dennis ik hoop tot gauw wantik ben nog lang niet klaar hier. groetjes Lyonne

lyonne mahrous

26-06-2011 19:56

Beste Dennis, Afgelopen week hij jij onze trap gestoffeerd. Het ziet er prachtig uit. Wij zijn er erg blij mee en zullen je zeker aanbevelen bij anderen. Helemaal TOP!!!

Willem en Edith

23-07-2011 11:18

Beste Dennis, Trappen zien er super uit, we genieten er nog elke dag van.. Hartelijk dank voor de hele goede service! Wes en Dav

wes en dav

14-02-2012 18:51

Hey dennis het is alweer een jaartje geleden. Maar de trap ligt er nog schitterd en strak bij. bedankt daarvoor en de je goede service. grt. kkees en lia

kees en lia

08-03-2012 20:21

Hallo Dennis, Bedankt voor de perfecte uitvoering van de stoffering van onze trap. Wij zijn zeer blij met de uitvoering en het resultaat. Groetjes.

Gerard en Margeet

04-08-2012 22:27

Dennis bedankt de nette uitvoering. Het tapijt ligt er strak in, zelfs om de kleine randjes. We zijn zeer tevreden!

Erik van Kraanen

10-09-2012 20:43

Bedankt voor het leggen van prachtig tapijt op onze trap. Onze dochter is er ook van gecharmeerd! Aanrader voor allen die opzoek zijn naar een betrouwbare, betaalbare en vooral vriendelijke trapstofeerder! Dank je wel Dennis!

Mark

14-09-2012 13:45

wat zijn wij blij met onze nieuwe trap. wij zijn dan ook erg goed geholpen met de keuze maken voor het tapijt. het ziet er werkelijk geweldig uit voor een zeer betaalbare prijs. bedankt

i lakeman

15-10-2012 13:17

Vandaag is mijn trap bekleed met 2 kleuren tapijt. Het is zo ontzettend mooi geworden. Mijn trap was eerst een doorn in mijn oog, maar dankzij Dennis is mijn trap nu een plaatje. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Dankjewel Dennis. In 1 woord SUPER !!!

Femke Hensen

12-11-2012 17:09

wij hebben onze hal, trap en woonkamer laten bekleden en willen even zeggen dat wij super blij zijn met het resultaat, wat een vakwerk van deze 2 mannen. Dennis en Chris een hele dikke pluim en nogmaals bedankt. Groetjes Karin en Martien.

Martien en Karin Ros

18-02-2013 21:24

Dennis, je hebt afgelopen maandag mijn trap en overloop gestoffeerd en ik wil je even laten weten dat ik het klasse vond hoe jij je werk deed. En wat nog belangrijker is: het resultaat is echt top. Je hebt de vloerbedekking heel strak gelegd, het ziet er nu chique uit. Dank voor prettige afhandeling! groet, Hans

Hans Schenkels

21-03-2013 15:04

Hey Dennis, De beklede trappen zijn een aanwinst voor onze woning. De schoonloopmat bij de voordeur ligt er ook perfect bij. Wij zijn super blij dat wij jou gevonden hebben op internet. Je bent betrouwbaar, geeft goede adviezen en levert vakwerk af. Hartelijk bedankt en veel succes met je bedrijf!

Hennie en Norwine

02-07-2013 07:27

Dennis, We zijn zeer tevreden over het stofferen van de trappen en overloop.Het ligt er strak in, je bent een echte perfectionist. Heel erg bedankt. Jos en Rietje

jos en rietje gerrit

03-08-2013 08:37

Gisteren is onze trap en overloop gestoffeerd. Echt heel mooi en netjes gedaan!! We zijn er heel erg blij mee! En dat voor een hele mooie prijs. Super bedankt!! Bas en Linda

Bas en Linda

11-12-2015 12:59



Vul de captcha code in

Wij bekleden vakkundig alle soorten trappen.

Wenst u meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer: (+31) 0251769079

Neem contact op

Wat anderen zeggen over ons

Tevreden klanten aan het woord.